De werkdruk in de huisartsenzorg neemt sterk toe

Drukte neemt toe

Een stijgende zorgvraag en een gebrek aan medisch personeel dwingt ons tot praktijkaanpassingen.
.
Met deze aanpassingen kunnen we u in de toekomst goede medische zorg blijven bieden.
.
Tegenwoordig streven we naar korte lijnen tussen patiënt en zorgverlener. Daarom wordt er al enige tijd gewerkt met het patiëntportaal en het terugbelsysteem. Door de praktijkaanpassingen kan de doktersassistente meer gedelegeerd werk doen ter ondersteuning van de huisarts.
.

Om goede zorg te kunnen blijven garanderen worden de volgende praktijkaanpassingen doorgevoerd:

 • Vanaf donderdag 09-03-2023 is de praktijk in 2e Exloërmond op donderdagen gesloten.
  Bij spoedeisende zaken kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk;
  .
 • Vanaf woensdag 01-03-2023 vervalt het uitdeelpunt van apotheek Erica in de praktijk van 2e Exloërmond. De medicatie-afhaalautomaat blijft beschikbaar en deze kunt u 24/7 gebruiken. Aanmelden hiervoor kan via uw apotheek. Indien u niet bent aangemeld voor de medicatie-afhaalautomaat kunt u uw medicatie ophalen bij het uitdeelpunt in de huisartsenpraktijk in Valthermond. De apotheekmedewerker is aanwezig tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Eventuele bezorgopties kunt u met uw apotheek bespreken.
  .
 •  Vanaf 01-03-2023 komen op alle Noorderdokterslocaties de balies te vervallen.Hierdoor kan er meer zorg verleend worden op de assistentenspreekuren.
  We werken uitsluitend op afspraak. U dient als patiënt voor alle zaken een afspraak te maken of telefonisch contact met de praktijk te hebben gehad. Gelieve ook bij spoedeisende zaken. Zo kunnen we onze praktijk/spreekkamers op uw komst voorbereiden.

.
Met deze maatregelen hopen we u ook in de toekomst kwalitatief goede zorg te kunnen blijven leveren.
.

Teams Huisartsenpraktijken Noorderdokters

 

Balie Huisarts ValthermondTranslate »
Call Now Button